Rólunk


Tisztelt Látogató!

 

A vállalkozásunk 2009-ben jött létre, elsősorban építőanyag kereskedelemmel foglalkozik, ezen ágazaton belül kiemelten a KREA kéményrendszer értékesítésével. A mai viszonyok között, az egyre szigorodó építési előírások gyűrűjében, egyre több kéménygyártó van jelen a piacon, megpróbáltunk egy olyan termékkel kiállni, ami ár/érték arányával az elsők között van.

Jelenleg nincs a magyar piacon azonos, legalább 30 év garanciával rendelkező termék, ami ilyen jó áron és megbízható minőségben lenne elérhető a vevők számára.

 

A vállalkozás fő piaca az építőipar, ami új építésű beruházásokat és - az egyre jelentősebb részben - a meglévő ingatlanok égéstermék elvezetőinek felújítását célozza meg.

Szakmai környezetben általánosan ismert az a tény, hogy az ország kéményeinek 40-50 %-a teljes lebontásra, vagy felújításra szorul. Az újonnan bevezetett MSZ845/2012. Építőipari Szabvány nagyon szigorú feltételeket állít fel ez utóbbi felújításokkal szemben.

 

Cégünk által forgalmazott, Krea - gyártmányú kémény rendszer előre gyártott könnyű beton és samott kerámia elemekből épül fel. Ezek az elemek hő, sav, korrózió és nedvességgel szemben ellenállóak. A rendszer fő részeit a kéményben központilag elhelyezett samott béléscső és az ezt körülvevő könnyűbeton köpenyelem, valamint a közöttük lévő légréteg képezik. Az így kialakított kéményrendszer kiválóan alkalmas gáz, olaj és szilárd tüzelésű berendezések füstgázának elvezetésére. Kiváló hőtani és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően a legszigorúbb építőipari előírásoknak is megfelelnek.

 

A szolgáltatásunk - termékünk előnye a termék jó árában, egyszerű beépíthetőségében, valamint a 30 év garanciában rejlik, mindezek mellett univerzálisan alkalmazható minden fűtésrendszerhez.

 

Az európai és elsősorban magyarországi háztartások 2/3-a jelenleg a földgázüzemű tüzelőberendezésekkel biztosítja a téli fűtést illetve a meleg víz igényét, ezáltal ki vagyunk szolgáltatva földgáz ellátásnak. Úgy véljük, hogy a napjainkban előtérbe helyeződő környezetvédelmi kérdések, illetve nyersanyag hiány okán súlyos problémát fog okozni a magyar lakosságnak, ha a meglévő, korszerűtlen és más, alternatív fűtéstechnológiák számára alkalmazhatatlan kéményrendszerekkel rendelkeznek.

A hagyományos fűtőberendezések füstgáz hőmérséklete az elmúlt tíz évben megfeleződött. Ez azért kedvezőtlen, mert a hagyományos kéményekben az alacsony hőmérsékletű füstgázban levő  lecsapódó savas kémhatású nedves alkotók károsan korrodálják a kémény szerkezetét. Megállapítható, hogy a régi (1960-tól 2003-ig épített) tégla kémények alkalmatlanok az új készülékekhez, ezért tönkremennek, vagy felújításra szorulnak. Így a mi Krea kéményrendszerünk szinte létfontosságú, hogy jelen legyen a magyar piacon, alternatívát szolgáltatva a kisebb költségvetéssel építkező, de minőségben igényes építkezőknek, felújítóknak.

Cégünk egy szinte kilátástalan építőipari gazdasági környezetben került megalakításra, ennek ellenére folyamatosan igyekszünk alacsony áron tartani termékeinket.
Szolgáltató adatai:

Dél-Pest Megyei Tüzeléstechnika Kft.
2700 Cegléd, Petőfi utca 4.
Cg.13-09-133348
Pest Megyei Bíróság
Elérhetőség: samottkemeny@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 0620/9857686
14995741-2-13