KREA leírás

KREA gravitációs kéményrendszer

A KREA kéményrendszer családi házak szilárd- és gázüzemű tüzelőberendezéseinek ideális kéménye. A kéménybe beköthető szilárd tüzelésű (cserép)kályha, kandalló és kazán egyaránt. Alkalmas atmoszférikus (nyitott égésterű) gázkészülékek füstgáz elvezetésére is, de megfelelő kiegészítőkkel egyszerűen és olcsón alkalmassá tehető turbós, akár kondenzációs kazánok füstgáz elvezetésére, égéslevegő ellátással együtt.

A KREA kéményrendszer előre gyártott könnyűbeton és samott kerámia elemekből épül fel. Ezek az elemek hő, sav, korrózió és nedvességgel szemben ellenállóak. A rendszer fő részeit a kéményben központilag elhelyezett samott béléscső, az azt körülvevő könnyűbeton köpenyelem képezik. A samott béléscső cseh importból származik, minősége Európa szerte közismert a nagy kéménygyártók és forgalmazók által. A kémény többi eleme (könnyűbeton köpeny elem, tisztító ajtó, kompenzációs közdarab, fedkő) magyar gyártmány.

Termékeink minőségét és a gyártás biztonságát először a hazai minősítő intézettel (ÉMI-vel) vizsgáltattuk be, majd –uniós megfontolásból – egy csehországi minősítő intézettel is elvégeztettük a termékek és a gyártás ellenőrzését, minősítését. Mind a hazai, mind a külföldi vizsgálatok jó eredményekkel zárultak, így a jelenleg forgalmazott termékeink CE jelzéssel azaz Uniós forgalomba hozatali engedéllyel rendelkeznek. 

   Jellemzői:

  • gyors és egyszerű kivitelezhetőség,
  • sokoldalú felhasználhatóság,
  • megbízható minőség,
  • hosszú élettartam,
  • alacsony ár,
  • 30 év garancia!